За нас

Ние сме експерти за кабловски интернет и кабловска телевизија

Изберете од нашите интернет пакети со неограничена брзина и сообраќај и уживатје во поволностите што ги нуди НЕТ-КАБЕЛ.

Успешно ги нудиме нашите услуги повеќе од 25 години на пазарот

Контактирајте не

НетКабел! - најбрзиот интернет провајдер! Најбрз неограничен интернет, ИНФИНИТИ, Фиксна телефонија

Рекорд за извонредност

Од 1995 година па до денес вредна и посветена работа за ваше задоволство.

Прва Кабелска Тв во Македонија

Првиот корисник е приклучен на 18.06.1995

Голем избор на ТВ програми

Од 16 аналогни во 1995 год. до над 100 дигитални Тв програми денес.

Неограничен Интернет

Први во Македонија со Неограничен Интернет сообраќај

Повеќе за нас

Контактирајте не