Вработуваме

Вработуваме

Нет Кабел Струмица има потреба од Техничари – Монтери и Информатичар. За повеќе информации и пријавување за интервју јавете се на тел. 034 344 533

 Нов спортски Тв канал SK HD

Нов спортски Тв канал SK HD

Нов спортски Тв канал во понудата на Кабел Нет, SK HD За да можете да го гледате потребно е да извршите пребарување на каналите на вашите Тв приемници, можете со Автоматско или на фрекфенција : 650MHz , SR : 6900…

 Промена на фрекфенции

Промена на фрекфенции

Почитувани корисници, заради подобрување на квалитетот на приемниот сигнал, извршивме промена на фрекфенциите на одредени Тв канали во дигиталниот и аналогниот пакет. За да можете да ги следите сите Тв канали потребно е да извршите Автоматско пребарување на сите канали…