ЧПП

Често поставувани прашања

Приклучокот за Кабелска Тв и  Интернет е  0 денари, ја плаќате само првата месечна претплата.

Тоа се каналите со Full HD квалитет , за да можете да ги гледате потребно е вашиот Тв приемник да подржува Full HD.

Таму каде што е достапна услугата Infinity (Во целото градско подрачје) може да приклучите само Интернет.

Рутерот кој ќе го користите е по ваш избор , можете да го набавите од кај нас или од друго место.

Можете да го купите од кај нас или да го добиете бесплатно со потпишување на договор на 2 години, и после тие 2 години рутерот останува ваш.

Со една месечна претплата може да приклучите до 4 Тв приемници во вашиот дом.

Може преку оваа веб страна, и тоа за плаќање на последната комплетна сметка преку Е-сметка , или за поединечна услуга преку категориите  Кабелска Телевизија или Интернет пакети.

Сите интернет пакети кај нас се со Неограничен сообраќај и Нема никакви ограничувања или доплати.

Контактирајте не

НетКабел! - најбрзиот интернет провајдер! Најбрз неограничен интернет, ИНФИНИТИ, Фиксна телефонија

Рекорд за извонредност

Од 1995 година па до денес вредна и посветена работа за ваше задоволство.

Прва Кабелска Тв во Македонија

Првиот корисник е приклучен на 18.06.1995

Голем избор на ТВ програми

Од 16 аналогни во 1995 год. до над 100 дигитални Тв програми денес.

Неограничен Интернет

Први во Македонија со Неограничен Интернет сообраќај

Повеќе за нас

Контактирајте не