За нас

Ние сме експерти за кабловски интернет и кабловска телевизија

Изберете од нашите интернет пакети со неограничена брзина и сообраќај и уживатје во поволностите што ги нуди НЕТ-КАБЕЛ.

Успешно ги нудиме нашите услуги повеќе од 25 години на пазарот

Изберете пакет

Нашите услуги