Нов спортски Тв канал SK HD

Нов спортски Тв канал SK HD

Нов спортски Тв канал во понудата на Кабел Нет, SK HD За да можете да го гледате потребно е да извршите пребарување на каналите на вашите Тв приемници, можете со Автоматско или на фрекфенција : 650MHz , SR : 6900…

 Промена на фрекфенции

Промена на фрекфенции

Почитувани корисници, заради подобрување на квалитетот на приемниот сигнал, извршивме промена на фрекфенциите на одредени Тв канали во дигиталниот и аналогниот пакет. За да можете да ги следите сите Тв канали потребно е да извршите Автоматско пребарување на сите канали…