Нов спортски Тв канал SK HD

Нов спортски Тв канал SK HD

Нов спортски Тв канал во понудата на Кабел Нет, SK HD
За да можете да го гледате потребно е да извршите пребарување на каналите на вашите Тв приемници,
можете со Автоматско или на
фрекфенција : 650MHz ,
SR : 6900
modulation : 256 QAM
по извршеното пребарување SK HD ќе се појави на бр. 500